İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araç Kiralamak Satın Almaktan Daha Avantajlı

Çok değil ama geçmişe doğru bir gidiş yaptığınız zaman kendilerine ait araçları olmayan insanların özel zamanlarında, düğünlerde ya da hastalık durumunda eşinden, dostundan araç bulmaya çalışırlardı. Şehirler arası seyahatlerde bulunacak olan işadamları ise kiralama yöntemini kullanarak işlerini daha hızlı çözüme kavuşturmayı hedeflerlerdi. Bunun içinde araç kiralamanın genelde kurumsal firmalar tarafından tercih edilen bir hizmet olduğu algısı söz konusuydu. Günümüzde ise bu hizmeti alan kişiler aslında bireysel de kullanılabildiğinin farkına vardı ve kısa sureliğine değil uzun sureli araç kiralama hizmetini tercih etmeye başladılar. Uzun dönem araç kiralamanın bir aracı satın almaktan çok daha fazla avantajının olduğunu biliyoruz. En basit haliyle bakacak olursak yeni bir araç almak istediğinizde kucak dolusu para verirsiniz ve satın aldığınız aracın size ne kadar maliyet çıkaracağını asla kestiremezsiniz. Aracınız kaskolu bile olsa bir kaza yapması halinde aracınızda değer kaybı meydana gelecek ve satın aldığınız aracı daha ucuz fiyata satmak durumunda kalabilirsiniz.

Araç Kiralama

Kiralık araç sektörü her geçen gün büyüdükçe insanlara sunulan hizmetin kalitesi de konforu da artırılmıştır. Bunun içinde birçok kişi artık sıfır ya da ikinci el bir araç almak yerine araç kiralamayı tercih ediyorlar. Uzun dönem araç kiralama hizmetinde sunulan avantaj sayesinde pek çok avantajı da beraberinde kazanmış oluyorsunuz. Örneğin kiraladığınız araç için ödeyeceğiniz miktar bellidir. Aylık sözleşmeniz dahilinde ne kadar ödeme yapmanız gerekiyorsa siz onu bilirsiniz ve aracınız için ekstra hiçbir ödeme yapmak zorunda olmazsınız. KolayFilo Ankara araç kiralama firmamız büyükşehirde yaşayan siz değerli müşterileri için profesyonel kurumsal araç kiralama hizmeti sağlayarak konforu elde etmenizi sağlar.

Ankara bilindiği üzere memur şehri ve şehrin bir düzen içerisinde olması beraberinde ulaşımında sorun olmasına neden oluyor. İster firmanız isterseniz bireysel kullanıcı için kiralayacağınız aracınızla kiralama suresi boyunca rahat edersiniz. Araçlarımız son model olarak teslim edilir ve ihtiyaç durumunda gerekli servis desteği ücretsiz bir şekilde sağlanır. Kiraladığınız aracınıza uzun süre boyunca problemsiz ve masrafsız bir şekilde binebilirsiniz.


Etiketler: Araç Kiralamak Satın Almaktan Daha Avantajlı