İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Yeni Honda Civic İncelemesi

Honda uzun yıllardan bu yana ürettiği her aracında başarıyı yakalamış markalar arasında bulunuyor. Özellikle Civic bu konuda kendi segmentinde en iyiler arasında diyebiliriz. Civic yeni tasarımıyla artık gözünü kalabalık ailelere de dikmiş gibi görünüyor çünkü Yeni Honda civic sedan kesinlikle tam bir aile arabası diyebiliriz.  Araca genel anlamda bir bakacak olursak şu şekilde bir değerlendirme yapmamız mümkün olacak.

Genel Bakış

Yeni Honda Civic önceki kasaya göre daha büyük ölçülerde tasarlanmış hatta rakiplerine bakarsanız onlardan da daha uzun olduğunu görebilirsiniz. Honda’nın en büyük özelliklerinden biri keskin bir sportif tasarıma sahip olmasıdır. yeni modelde de bu çizgiden hiçbir şey kaybedilmemiş.

İç Mekan

Önceki modele göre iç mekanda daha bir ferahlık düşünülmüş yani esneklik daha ön planda. Bagaj içerisine baktığımız da ise 478 litrelik oldukça büyük bir hacmi görebiliyorsunuz. Tek önemli nokta Honda bu modelinde sihirli koltuk sistemini devreye koymamış.

İç mekan tam anlamıyla sürücü odaklı olarak düşünülmüş ve her şey sürücünün görüş mesafesi içerisinde. Aracın iç özelliklerinde ise turn-by-turn uydu navigasyon özellikli, seçeneğe bağlı çeşitli sürüş verilerini gösterebilen yarı dijital gösterge paneli yer alıyor. Tüm aksam direksiyondan kontrol edilebiliyor. Bu da konsol düğmesi kalabalığını ortadan kaldırmış

Motor

Yeni Honda civic’ te su soğutmalı ve de 4 zamanlı çalışan bir motor bulunuyor. 4 silindirli 1.6 litre, 125 PS ve 152 NM tork gücünde benzinli ve benzinli/LPG’li motor yer alıyor. Bu motorlar 6 ileri manüel ve CVT otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş.

Yeni Honda Civic sahip olmak isteyenlere 3 farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor.


Etiketler: Yeni Honda Civic İncelemesi