İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Sıfır Araç Almak İsteyenlere Öneriler

Yeni bir araç almaya karar verdiniz ancak alacağınız aracın sıfır olmasını istiyorsunuz çünkü ikinci el araç alırken güvenebilmek ya da çıkan masraflarla uğraşmak kolay değil. Sektördeki uzmanlarda aynen bu doğrultuda paranız yetiyorsa sıfır araç almanızı öneriyor ve hatta son dönemlerde sıfır araç almak yerine uzun dönem araç kiralama seçeneği içerisinde olan sıfır araç kiralama hizmetinin daha memnuniyet verici olduğunu belirtiyorlar.

Sıfır araç her zaman üretici firma güvencesiyle olur. Bunun için ikinci el araçlardan daha güvenli olmasının nedeni de bundan kaynaklanır. Sıfır araç sahibi olan kişiler araçlarından şüphe duymadan binerler ve bu da onlarda memnuniyet ve huzur verir. Evet, sıfır araç almak garantili bir sistem ve daha karlı ancak sıfır araç alınırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Sıfır Araç Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Aracın Markası

Sıfır araç alırken öncelikli olarak aracın markasına karar vermeniz gerekiyor. Bunun için galerileri gezmek yerine internet üzerinden fikir sahibi olabilirsiniz. Çok fazla model incelemenin kafanızı karıştıracağını unutmayın bunun için yanlış bir modele karar vermemeye dikkat edin. Kafanızda bir takım öncelikler oluşturmanız sizin için faydalı olacaktır. Performans mı istiyorsunuz yoksa geniş bir bagaj mı? 

Benzinli mi dizel mi?

Araçlarda yakıt tüketimi iki şekilde oluyor. Birincisi benzin, ikincisi ise mazot yani dizel araçlar. Türkiye’de en çok tercih edilen ise LPG’li araçlar fakat bazı sıfır araçlar LPG’ye uyumlu olmuyor. Bunu inceleyerek karar vermeniz yerinde olacaktır.  

Otomatik mi, manüel mi, triptonik vitesli mi?

Her şanzımanın kendisine has bir özelliğinin olduğunu bilmelisiniz. Sürüş konforu istiyorsanız otomatik araç her zaman mantıklı olacaktır. Ancak kafam rahat olsun diyorsanız o zaman manüel seçenek daha doğru olur. Triptonik vitesler ise Türkiye’de çok fazla tercih edilmiyor.

Servis ağı yaygın mı?

Bazı markalar var ki çok beğenilmesine rağmen servis ağının az olmasından kaynaklı olarak tercih edilmiyor. Servis ağı fazla olan araçları tercih etmek yerinde bir tercih olacaktır.

İkinci El Piyasası

Satın aldığınız araçtan kar elde etmek istediğinizi biliyoruz. Bunun için ikinci el piyasası fazla olan araçları tercih etmek mantıklı olur.


Etiketler: Sıfır Araç Almak İsteyenler için Öneriler