İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Ford Fiesta 1.4 Titanium Hakkında Bilgi

Ford bilindiği üzere her zaman üstün teknoloji kullanarak farklı tasarımlara imza atmayı seven bir otomobil markası. Sektör içerisinde uzun süreden beri yarışta bulunuyor. İlk ford motoru bilindiği üzere Henry Ford’un ellerinde şekillenmiş ve bu nedenle de aracın yaratıcısına ismi verilmiştir. O günden bugüne kadar baktığınızda aracın motoru üzerinde ciddi şekillenmeler ve güçlendirmelerinde yapılmış olduğu gerçektir. Ford her modelinde ayrı bir yenilik katarak kendini sürekli tazeleyip bugüne kadar gelmeyi başarmış olan bir markadır.  Ford markasının son dönem araçlarındaki yükselişe bakarsanız burada Fiesta modelini görebilirsiniz. Fiesta çok beğenilen modeller arasındaki yerini almış ve trend haline gelmeyi de başarmıştır. Fiesta’nın popüler olmasında pek çok model seçeneği olması da yatar.

Eğer ki güzel bir araca binmek istiyorsanız gerek tasarım bakımından gerekse motor donanımı bakımından tercih edebileceğiniz modeller arasında. Araçta tüm akıllı özeller mevcut hepsi iskelet altında tek bir noktada yani motorda toplanmış durumda. Aracın kasasına baktığınız zaman oldukça özel bir çizgi görüyorsunuz çünkü spor bir yapıya da sahip. Hem dinamik hem de hızlı bir araç seçeneği sunulan fiesta’ da 1,4 titanium paketi bulunuyor. Benzinli bir araca sahip olmak istiyorsanız ideal bir seçim demek yerinde olacak. Ancak aracın sınır tanımayan bir yakıt tüketimi bulunuyor. Üstelik bunu güncel hayatta kime sorarsanız sorun fordun güçlü bir motoru olduğu ancak yakıt tüketiminin fazla olduğunu duyarsınız.

Aracın dış donanımına baktığınızda başarılı malzemelerin kullanılmış olduğunu görebilirsiniz. Ve aracın her bir köşesi ayrı bir işçilik barındırıyor. Sadece modern bir çizgiye sahip değil aynı zamanda baş döndürücü bir özelliği de vardır.

DIŞI KADAR İÇİ DE DİKKAT ÇEKİCİ

Sadece dışarıdan değil aracın içi de görülmeye değecektir. Yüksek bir dolgunluk seviyesinde olan araç özel olarak dizayn edilmiştir. Ön konsol ve özel ses sistemi aracı görkemli hale getirmeye yetmiştir. Lüks ve konforun tek bir noktada birleştiği araç demek doğru olacaktır.


Etiketler: Ford Fiesta 1.4 Titanium Hakkında Bilgi