İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araçlarda Yol Yardım Uygulaması

Yolculuğunuz esnasında herhangi bir nedenden dolayı aracınız arızalanabilir. Bu durumda ilk yaptığınız ya ustanızı çağırmak ya da yol yardım hizmeti almaktır. Trafik sigortası yaptırmış bütün araçlarda yol yardım uygulaması bulunuyor. Bu yardım hizmetinin yöntemi sigorta şirketine göre farklılık gösterse de amaç sizi bulunduğunuz zor durumdan kurtarmaktır. Bu yol yardım uygulamalarının neler olduğunu sizler için derledik.

Araçlarda Yol Yardım Hizmeti

araclarda-yol-yardim-uygulamasi-ornek-1

Aracınız ile yolda kaldığınız durumlarda, sizleri bu durumdan kurtarmak için yapılan hizmetler bütününe Yol Yardım denilmektedir.
Aracınızda kasko varsa ve bununla birlikte Zorunlu Trafik Sigortanız varsa, sözleşme yaptığınız şirket ile irtibata geçerek yol yardım hizmeti talebinde bulunabilme imkanınız mevcuttur. Ardından talebiniz üzerine aracınız en yakın servise götürülür, kısa sürede arızası giderilmektedir. Eğer uzun süren arızası bulunuyorsa size ikame araç sağlıyorlar.

Kasko Yol Yardım Hizmeti

1- Araçla kaza yapmanız ya da aracın bozulması gibi durumlarda aracı çekme hizmeti,
2- Yakıtınızın bitmesi durumunda, yakıt temin edilmesi hizmeti,
3- Lastiğinizin patlaması gibi durumlarda lastik değişim hizmeti,
4- Aracın anahtarını kaybetmeniz, bozulması gibi durumlarda çilingir hizmeti,
5- Yedek araç temini,
6- Yolda kalmanız durumunda seyahat tamamlama, otel temini, tıbbi yardım hizmeti,
7- Rahatsızlanma durumunuzda seyahat tamamlama süreci için sürücü temini,
8- Aracınız için yedek parça temini 
genel teminatlar içerisindedir. 
Bu teminatlar poliçeden poliçeye değişiklik gösterebilir. Bu teminatlar kasko poliçesinin sizler için sağlamış olduğu seçeneklerdir.

araclarda-yol-yardim-uygulamasi-ornek-2

Trafik Sigortası Yol Yardım Hizmeti

Trafiğe çıkılacak her aracın mutlaka zorunlu trafik sigortasını yaptırması gerekiyor. Zorunlu trafik sigortasının teminatları içinde Yol Yardım hizmeti bulunmuyor. Buna rağmen ek teminatlarla bu hizmetten yararlanabilmeniz mümkün. Ek teminatlar; çekici hizmeti, akü, lastik değişimi, anahtar kaybolması gibi kasko teminatlarını içeren hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz.
Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta gibi bazı sigorta şirketleri de Zorunlu Trafik Sigortası yaptırdığınızda, Yol Yardım hizmeti için sizlerle irtibat numarası paylaşıyorlar. Olası herhangi bir yolda kalma durumlarında bu numara üzerinden yardım çağrısında bulunabiliyorsunuz. İhtiyacınıza göre yardım hizmetlerinden belirlenen ücret karşılığında faydalanabilmeniz mümkün.

Otomotiv Şirketlerinin Yol Yardım Hizmeti

Renault, Toyota, Ford gibi araç markalarının özel olarak müşterilerine sağladığı yol yardım hizmetleri de bulunuyor. Genellikle araçlarının ön göğüs kısmında bulunan notta, acil telefon numarası bulunuyor. Yolda kaldığınız durumlarda bu numara üzerinden irtibata geçerek, sizleri en yakın lokasyonda bulunan servise yönlendirme sağlayarak, bu hizmette yalnızca aracın çekilmesi ve tamir sürecini kapsıyor. Yapılan diğer hizmetlerde (malzeme, işçilik) ek ücret ödüyorsunuz.

KolayFilo Araç Kiralama’da Yol Yardım Himeti

2020 Model sıfır araçlar ile geniş stok adetlerine sahip olan firmamız üzerinden yapacağınız uzun dönem araç kiralama hizmetinde 7/24 yol yardım uygulaması ve yedek araç hizmetinden yararlanabilirsiniz. Üstelik hiç bir ek ücret ödemenize gerek kalmadan. Hizmet detayları için https://www.kolayfilo.com/Hizmetlerimiz.html


Etiketler: Araçlarda Yol Yardım Uygulaması