İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araçlarda Performans mı? Tasarım mı?

Günümüzdeki araçlar, hayatımız için oldukça kolaylık ve performansal olarak üst konfor deneyimi yaşatmaktadır. Bunun yanında tasarım aşamaları sonucunda, keskin ve net görünüş sergilemesi de araç sahibi olmak isteyenler için tercih sebebi olabilir. Günlük neredeyse tüm planlamalarınızı hızlı ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan araçlarda dikkat edilen pek çok nokta bulunuyor.
Kullanıcıların araçlarda en çok dikkat ettiği tasarım ve performans özellikleridir. Bu nedenle oransal bazda keskin bir ayrımla bu iki kriteri değerlendirmek yanlış olur. Araçlarda tasarım özelliklerinin sağladığı olanaklar performansa yansıdığı gibi, performanslı araçlar ise aynı şekilde ileriye dönük yapılan tasarımları da etkilemektedir. Alıcı müşterilerimizin araçlarda düşündüğü iki kriter:
Göz Alıcı Tasarım
Üstün Performans

Araçlarda Tasarımın Önemi

araclarda-tasarim

Araçlarda piyasa değerlendirmesi ve alternatife alma vb. durumlarda tasarım olmazsa olmaz bir kriterdir. İlk bakışta beğenilen tasarımdaki araçlardaki teknik özellikleri de ilgi görmekte, bununla ilgili test sürüşlerine talep oranları artmaktadır.
Günümüzdeki sergilenen araçların kullanılan tasarımlar birbirleri ile benzerlik gösterse bile performansal bazda yakıt tüketimi, görüş alanı, yol tutuşu ve ergonomik özellikleri baz alınarak değerlendirme kriterleri farklılık gösterebilir. Durum böyle olunca farklı görünümlü tasarımlar da dikkat çekici bir hal almaktadır. Kullanıcıların tercihleri tasarımını beğendikleri araçlar üzerinden yapılması önem taşır.

Araçlarda Performansın Önemi

araclarda-performans

Tercih edilen araçlarda genellikle görünüm ve tasarım özelliği cazip geldiğinde performans noktasında da ilgi odağı olabilmektedir. Elbette kullanılacak aracın performansı kadar güvenliği de müşteriler tarafından diğer bir husus olarak karşımıza çıkar.
Kullanmak istediğiniz araç modellerinde size hitap edebilecek konfora ve güvenli sürüş yakalayabileceğiniz bir performansa sahip olması çok önemli hale gelir. Bu nedenle araç seçiminde tasarım mı yoksa performans mı daha önemli diye düşünüldüğü zaman kesinlikle güvenli bir sürüş yapabileceğiniz araçlara öncelik vermeniz gerekmektedir. Aynı zamanda sahip olduğunuz araçların bakım işlemine de özen göstermeniz gerekir. Aracınızın hem motor performansının en üst düzeylere çıkarılması hem de verimli kullanım için tercih etmeniz gereken yakıt türünde seçim yapabilmeniz de önemlidir.

Araç Kiralamada Tercih Edilen Araç Türleri

Kiralama sektöründe performans mı tasarım mı sorusunun yanıtı biraz daha farklı. Kiralama sektöründe performans ve tasarımı genel anlamda önem arz etmiyor, daha çok ekonomi sınıfı araçlar tercih edilip tasarım konusu arka planda kalıyor.
Bu esnada KolayFilo Araç Kiralama olarak kullanıcılarımızın estetik ve konfor anlayışlarını göz önünde bulundurarak performans ve ekonomik olarak en iyi seçenekleri sizler ile buluşturuyoruz. Bütçenize uygun olarak aylık araç kiralama hizmetinde tasarımsal ya da performans bazlı araç tercihinde bulunmanız mümkündür. Tüm araç parkımız 2020 model olup sıfır kilometrededir.
 


Etiketler: Araçlarda Performans mı Tasarım mı