İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araç Sigortası Neden Gereklidir

Sigortanın amacı insanları aniden karşılaşabilecek oldukları maddi zararlara karşı korumaktır. Özellikle geçim sıkıntısı, ekonomik ihtiyaçların yanında bir de aracınızla ilgili beklenmedik sorunlar ve masrafların ortaya çıkma ihtimali ister istemez sizi sırtınızı yaslayacağınız bir güvenceye sahip olmaya yönlendirir. İşte bu güvence ancak yapılacak olan sigorta sayesinde mümkün olacaktır. Sigorta sürücünün yaşadığı pek çok sıkıntıyı hafifletir ancak eksik olması durumunda hafiflik sadece belli bir kapsam içerisinde kalır. Bunun içinde masrafların yalnızca bir bölümü karşılanır.

İnsan hayatı içerisinde yalnız otomobiller için değil aynı zamanda insanın yaşamı içinde farklı branşlarda sigortalara ihtiyaç vardır. Yani nasıl aracınızı kasko sigortası ile koruyorsanız evinizi de konut sigortasıyla koruyabilirsiniz. Hatta sağlığınız için yaptıracağınız özel sağlık sigortaları da bu kapsam içerisinde yer almaktadır. Kısacası bir insanın kendini güvende hissedebilmesi için sigortanın önemi çok büyüktür. 

Risklerin büyüklüğü ve yaşanmış olması sizi ciddi maddi sıkıntılara sürükleyebilir. Bunu gazete, televizyon ve internet üzerindeki haberlerden çokça duyabiliyor ve görebiliyoruz. Örneğin kaskosu olmayan aracın kaza yapması sonrasında o araç için harcanacak olan parayı bulabilmek için birilerinden borç almak durumunda kalan insanlar. Kısacası aracınızı kasko ile güvence altına aldığınız zaman binerken keyfini yaşarsınız.

araç sigortasının önemi

Trafik Sigortası

Otomobillerde sigortalar kendi içerisinde çeşitlendirilmiştir. Bunlardan birincisi her aracın yaptırmak zorunda olduğu trafik sigortasıdır. Bu sigorta isteğe bağlı bırakılmamıştır. Amacı ise uçuncu şahıslara kaza sırasında verilecek olan zararların karşılanmasını sağlamak. Dolayısıyla kaza anında sonrasını düşünmek durumunda kalmazsınız. Ancak kendi aracınız içinde bu güvenceye sahip olmak istiyorsanız o zaman kasko sigortasını mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Kaskosu olmayan bir aracın kaza sonrasında oluşacak zararı ancak sürücü kendi cebinden karşılayacaktır. Dolayısıyla burada aracınızın zarar görmesine mi yanarsınız, aracınızın değer kaybetmesine mi yanarsınız, yoksa araçsız kaldığına mı yanarsınız.

maddi hasarlı kaza durumları

İşte tüm bunların ötesinde olan uzun dönem araç kiralama hizmetiyle birlikte artık aracınızla ilgili yukarıda bahsetmiş olduğumuz hiçbir konuyu düşünmek zorunda kalmazsınız. Biz KolayFilo Araç Kiralama olarak sizin için kasko sigortanızı, trafik sigortanızı, aracın bakımlarını ve lastik değişimlerini yapar aracı kullanımınıza hazır hale getiririz.

www.kolayfilo.com


Etiketler: Araç Sigortası Neden Gereklidir