İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Yeni Renault Megane Sedan İncelemesi

Araçlardaki en önemli konuların başında güvenlik ve de sürüş konforu gelir. Dolayısıyla bu konuda hangi aracın en iyisi olduğu konusunda fikir edinmek en doğru yöntem olacaktır. Çünkü yüksek miktarlar alarak aldığınız bir araç sizi memnun etmeyebilir.  Bizde ototest köşemizde bu konuyla ilgili olarak yeni Renault megane sedan’ a yer vermek istedik. Eminiz ki aracı birçoğunuz gördünüz estetik ve dış görünüş olarak beğendiniz ancak aracın konforu ve iç donanımı hakkında bir bilgiye sahip değilsiniz. Dolayısıyla bazıları için mükemmele yakın olan bu araç bazıları içinde çok cazip gelmeyebilir.

Her insan için araçlardan beklentiler birbirinden farklı olabilir ancak Türkiye’deki araçların geneline baktığınız zaman en popüler segmentlerden bir tanesinin C sedan sınıfı olduğunu söylemek mümkündür. Renault’ ta bu segment’ te uzun zamandan bu yana mücadele veriyor ve son yaptığı atakta da bunu yeni Renault Megane Sedan olarak gösterdi.  Daha önce bu segment’te fluence modelini tanıtmıştı.

Gelin isterseniz hep birlikte Yeni Renault Megane sedan ‘a yakından bir göz atalım.

Yeni Renault Megane Sedan Tasarım Özellikleri

Aracın ön tarafına baktığınız da hatcback modeli ile aynı özelliğe sahip yani buradan bakınca fark göremeyeceksiniz C forumlu farlar kullanılmış ki bu farlar bu serinin doruk noktası diyebiliriz. Farlarda LED opsiyon tercih edilmiş.
Araca yandan bakarsanız dinamik bir tasarım göreceksiniz.  Kapıların alt kısımlarında kabartmalar eklenerek farklı bir tasarım modeli uygulanmış.
Arkadan bakıldığında ise hatcback’ten izleri görebilmeniz mümkündür. Örneğin üç boyutlu olarak tasarlanmış stoplar ve de LED ampuller çamurluklarda doğru taşan kısımlar daha köşeli bir şekilde hazırlanmış.
Aracın içerisine baktığınız zaman sizlere 7 inçlik bir gösterge paneli sunulmuş. Ekran isteğe karşı özelleştirilebiliyor.
Orta konsolda ise 8,7 inçlik b ir multimedya ekranı göze çarpıyor. Çözünürlüğü ise oldukça başarılı ve dokunmatik performansa sahip. Havalandırma ise ekranın yanlarında bulunuyor
Otomobil, Türkiye’de Joy, Touch ve Icon isminde 3 donanımla satılacak. Bunun yanında 1 opak, 8 metalik renk opsiyonu bulunacak.


Etiketler: Yeni Renault Megane Sedan İncelemesi