İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Audi A3 Sedan Attraction İncelemesi

Araç seçerken genelde konforlu olsun güvenlik olsun donanım olsun bizim en fazla dikkat ettiğimiz konular arasındadır. Bu sıfır bir araç alsakta ikinci bir el araç alsak da araba kiralama hizmeti alsak da hep aynı değişmeyen bir kuraldır. Madem ki hepsinin en iyisini almak istiyoruz o zaman bunun içinde maddi anlamda biraz fedakarlık yapmak en doğru olandır. İşte Audi A3 Sedan Attraction tüm bu özelliklerin tamamının bir arada toplandığı araçlardan bir tanesi. Bizler KolayFilobireysel kiralama olarak tercih ettiğimiz araçlarımızda her zaman bu üç ayrıntıya çok fazla dikkat etmişizdir. Çünkü sizin konforunuz ve güvenliğiniz bizim için oldukça önemlidir. Envanerimizde yer alan araçlardan olan Audi A3 sedan Attraction ise size bunları rahatlıkla sağlayacağı gibi aynı zamanda 115 bin TL gibi bir rakam ödemeden faydalanmanızı sağlıyor.

Nasıl mı? Hemen anlatalım.

Bize geldiğiniz de ve bireysel anlamda uzun dönem bir araç kiralama istediğiniz de Audi ve diğer markalarımızdan istediğiniz bir tanesini seçiyorsunuz. Size tahsil edilen araç en az 9 ay süreyle size ait oluyor siz ise yalnızca aracınızın kullanımına bakıyorsunuz. Geri kalan tüm işlemler bizim tarafımızdan gerçekleştiriliyor. Örneğin aracınıza yıllık bakım yaptırmak durumunda kalmıyorsunuz ya da vergi ödeme gibi bir sıkıntınız olmuyor. İşte bu nedenle de yukarıda bahsettiğimiz miktarı ödemek yerine daha az bir ücret ödeyerek bir araç sahibi oluyorsunuz.

Şimdi gelelim aracımızın incelemesine

Araçta her türlü donanım mevcut, elektrikli ve ayarlanabilir hatta ısıtmalı, led sinyalli yan aynalar, Ön camlara kadar ısıtma yer alıyor. Gündüz farları, yedek lastiği, yükseklik ayarlanabilir koltuklar, aliminyum iç görünüm ve micro metalik gümüş iç dekor, Araçta manuel klima mevcut sürücü bilgilendirme, ABS, EBD, hidrolik frenler, yokuş destek, çocuk koltuğu, start stop bunların hepsi sizin bir araçta görsel anlamda gördükleriniz, Motorunu ise bindiğiniz de zaten anlayacaksınız. Aracımız size otomatik vites seçeneği ile birlikte geliyor.


Etiketler: Audi A3 Sedan Attraction İncelemesi